BÉRKALKULÁTOR 2018 - Nettó bér számítása 2018-ban

You are here Címlap

Allianz Magánnyugdíjpénztár reálhozam kifizetés 2011: magánnyugdíjpénztár reálhozam kalkulátor

E-mail Nyomtatás PDF


Allianz Magánnyugdíjpénztár reálhozam kifizetés 2011: magánnyugdíjpénztár reálhozam kalkulátor 2011. áprilistól. A társadalombiztosítási nyugdíjrendszerbe visszalépő magán-nyugdíjpénztári tagok igényelhetik megtakarításuk reálhozamának és a tagdíj-kiegészítésük összegének kifizetését.

Az Allianz Magánnyugdíjpénztár tájékoztatója

Azon magán-nyugdíjpénztári tagjaink részére, akik 2011. február 28-ig nem nyilatkoztak a reálhozam és/vagy a tagdíj-kiegészítés kifizetésével kapcsolatban, 2011.03.31-ig postai úton küldjük meg a rendelkezéshez szükséges nyilatkozatot. Az értesítés kézhezvételét követően 30 nap áll rendelkezésükre a nyilatkozat Pénztárunkhoz történő megküldésére. Azon magán-nyugdíjpénztári tagjaink részére, akik az említett határidőig nem juttatják el nyilatkozatukat Pénztárunkhoz, az elszámoláskor nyilvántartott pozitív reálhozam kifizetése az értesítési címükre történik.

Lakcímmódosítás

Tájékoztatjuk pénztártagjainkat, hogy az e-mailben bejelentett lakcímváltozásokat a megfelelő tagi azonosítás hiányában nem áll módunkban elfogadni. Értesítési címét az alábbi elérhetőségen, a szükséges azonosító adatok megadását követően pénztári ágazatonként külön-külön módosíthatja: Lakcímmódosítás az egyéni számla alkalmazásban

Reálhozam összege

A 2011.02.28-án elfogadott törvénymódosítás értelmében a tagok részére kifizethető reálhozam összege a 2011.05.31-i árfolyamadatok ismeretében kerül megállapításra, ezen adatismeretének hiányában Pénztárunknak jelenleg nincs lehetősége pontos tájékoztatást nyújtani. A 2010. évi magán-nyugdíjpénztári egyenlegértesítőben, melynek kiküldése 2011.06.30-ig esedékes,minden visszalépő tagunkat tájékoztatjuk az elszámolásra kerülő reálhozam összegéről. A tagokkal történő elszámolásokra - a fent említett törvénymódosítások értelmében - várhatóan a 2011. év második félévében kerülhet sor.

Aktuális egyenleg

Pénztártagjaink aktuális egyenlegükről az alábbi elérhetőségen, a szükséges azonosító adatok megadását követően tájékozódhatnak: Egyéni számla alkalmazás

Tájékoztatás a magán-nyugdíjpénztári egyenlegértesítők kiküldéséről

A 2010. évi egyenlegértesítők kiküldésére az ez évi jogszabályok alapján 2011.06.30-ig kerül sor. Az értesítőben a 2010. évi egyenleg változásán kívül a 2011. évi elszámolásról, illetve a kifizetésre kerülő reálhozam összegéről is tájékoztatjuk minden, a társadalombiztosítási rendszerbe visszalépő tagunkat.

Magánnyugdíj reálhozam kifizetés 2011. április közepéig: a részleteket itt találja!

Reálhozam kifizetés: a magánnyugdíjpénztárak 200 milliárd forintnyi reálhozamot fognak kifizetni

A 2011-2012. évi nyugdíj-változásokkal kapcsolatos további fontos információkat olvashat itt: Nyugdíj 2011

A magánnyugdíjpénztári kifizetésekről még többet megtudhat itt: Magánnyugdíjpénztár reálhozam kifizetés 2011

2011. áprilistól kezdődhet meg a magán-nyugdíjpénztári tagok reálhozamának kifizetése

Ha Ön egyéb magánnyugdíjpénztárak reálhozam kifizetései után is érdeklődik, válasszon másik magánnyugdíjpénztárat:

Allianz Magánnyugdíjpénztár reálhozam kifizetés

OTP Magánnyugdíjpénztár reálhozam kifizetés

ING Magánnyugdíjpénztár reálhozam kifizetés

AXA Magánnyugdíjpénztár reálhozam kifizetés

Erste Magánnyugdíjpénztár reálhozam kifizetés

Aegon Magánnyugdíjpénztár reálhozam kifizetés

 


 

Friss (2011. május 31.): Reálhozam árfolyam: ennyi jár a magánnyugdíjpénztári reálhozamok elszámolásának értéknapja utánNewer news items:
Older news items: