BÉRKALKULÁTOR 2018 - Nettó bér számítása 2018-ban

You are here Címlap

www.enepszamlalas.hu: KSH népszámlálás 2011 kérdőív online - Töltse ki interneten a népszámlálás 2011 kérdőívet!

E-mail Nyomtatás PDF


www.enepszamlalas.hu: KSH népszámlálás 2011 kérdőív online - Töltse ki interneten a népszámlálás 2011 kérdőívet! 2011. október 1-31. között kerül sor a tíz évenként esedékes magyarországi népszámlálás gyakorlati lebonyolítására, idén online i ki lehet tölteni a népszámlálás kérdőívet az enepszamlalas.hu oldalon.

Ezen időszak alatt a városlakóknak három fajta lehetőségük lesz az adatszolgáltatás teljesítésére, úgymint
- internetes adatszolgáltatás a www.enepszamlalas.hu weboldalon
- önkitöltéses módszer alkalmazása a számlálóbiztostól átvett kérdőívek kitöltésével és átadásával
- számlálóbiztos közreműködésével, aki a feltett kérdésekre adott válaszokat a kérdőíveken (lakás- és személy kérdőív) megjeleníti.
A népszámlálásról szóló tájékoztató anyagok, az adatszolgáltatáshoz szükséges nyomtatványok átadását, a körzetben népszámlálást végző számlálóbiztosok 2011. szeptember 27 és 30. között, a körzet bejárásával egyidejűleg végzik.

A népszámlálással összefüggő feladatok pontos végrehajtása valamennyiünk érdeke és kötelezettsége.

Kérjük ezért a Tisztelt Lakosságot, hogy az ingatlanok beazonosíthatósága érdekében, a házszámok, lakásszámok kihelyezéséről (azon területeken, ahol „nem hivatalos” lakcímen vagy lakásban pl.: pinceház, hétvégi telek stb., de életvitelszerűen tartózkodnak, ott a helyrajzi számok feltüntetéséről), olvashatóságáról, a címek postaládákon való feltüntetéséről gondoskodni szíveskedjenek.

Felhívjuk továbbá a szíves figyelmet arra, hogy a számlálóbiztosok által átadott adatszolgáltatói csomag, nem reklám vagy un.: szóróanyag, hanem az adatszolgáltatáshoz nélkülözhetetlen nyomtatványokat tartalmazza, melyek pótlásáról szükség esetén gondoskodni kell. (önkormányzati információ)

Tipp: Népszámlálás 2011 online kérdőív a www.enepszamlalas.hu weboldalon