BÉRKALKULÁTOR 2018 - Nettó bér számítása 2018-ban

You are here Címlap

SZJA 2012: a bérkommandóra Orbán szerint szükség van

E-mail Nyomtatás PDF


SZJA 2012, szja kalkulátor 2012: a bérkommandóra Orbán szerint szükség van. Orbán Viktor szerint kétharmados törvényben kell rögzíteni az adórendszer, a nyugdíjrendszer és a költségvetési gazdálkodás alapvető szabályait. Azt szeretné, ha senki nem érezné úgy, hogy az adórendszer átalakítása miatt kevesebb pénzt visz haza, mint korábban.

Mindezt 2012-ben is garantálja a kormány, 2013-tól pedig már mindenkinek jól kell járni az új adórendszerrel - húzta alá. Megismételte: "bérkommandóra" azért van szükség, hogy a versenyképességet javító egykulcsos, arányos adórendszer kiépítését végig lehessen vinni, s a kormány szavahihetőségén ne essen csorba azért, mert egy vállalat nem tartja be a bérmegállapodáskor tett ígéretét.

Orbán Viktor a 2012-es évről azt mondta: a gazdasági fordulat megtörtént, ezután iparfejlesztési, mezőgazdaság-fejlesztési, turisztikai programokat kell indítani, vagyis a hangsúly a konkrét gazdasági programokra helyeződik. Fontosnak nevezte a közmunkaprogramokat, amelyekkel kapcsolatban közölte: 2011. július elsejétől kísérleti jelleggel, a következő évtől pedig tömegesen indítják el őket.

"A gátépítés, a csatornatisztítás, a víztározó-építés nem 21. századi technológiával fog történni Magyarországon, hanem közmunkában" - mondta el a TV2-nek adott  interjúban, kiemelve, hogy több százezer embernek akarnak közmunkát adni. (tv2.hu/privatbankar.hu/berkalkulator.net)Newer news items:
Older news items: